2017 PDC World Cup of Darts Magyarországi Selejtező Versenykiírás

2017 PDC World Cup of Darts Magyarországi Selejtező

A verseny dátuma: 2017. április 15.
A verseny helyszíne: Danubius Hotel Hungária City Center (1074 Budapest, Rákóczi út 90.)
A versenyek kezdési időpontja: 12.00 és 16.00

A versenyek kezdése előtt 1 órával a nevezés és a regisztráció lezárul, az azon túli nevezéseket nem áll módunkban elfogadni. Előnevezni 2017. március 22.-én (szerda) 10 órától a PDC Hungarian Fan Club oldalán lehet az erre a célra létrehozott felületen. A nevezéssel a versenyzők kinyilvánítják akaratukat, hogy sikeres kvalifikáció esetén vállalják a Frankfurtban megrendezésre kerülő 2017 PDC World Cup of Darts versenyén Magyarország képviseletét. Amennyiben a kvalifikáción győztes játékos nem tud részt venni a frankfurti versenyen, úgy a PDC Europe ajánlásának figyelembe vételével a Rendező joga eldönteni, hogy ki helyettesíti őt.

A két verseny győztesei képviselik Magyarországot a 2017 PDC World Cup of Darts eseményen.

A versenyen részt vehet MINDEN magyar állampolgár.

Nevezési díj: 7.500HUF/verseny

A versenyen – mint minden a Professional Darts Corporation égisze alatt megrendezésre kerülő versenyen – a Darts Regulation Authority (DRA) szabálykönyve az irányadó.

Játékmód: 501 DO, a mérkőzések 6 nyert legig tartanak, egyenes kieséses rendszerben

A játékosok öltözéke kötelezően fekete szövetnadrágból, hozzáillő – márkajelzést nem tartalmazó – zárt sötétszínű (lehetőleg fekete) lábbeliből, valamint minimum váll alá érő ujjas felsőruházatból kell, hogy álljon.

Dohányzás, alkohol és egyéb tudatmódosító-, vagy doppingszerek fogyasztása
A versenyzők a nevezéssel vállalják és alávetik magukat az esetleges ellenőrzésnek. A verseny ideje alatt a rendezvény helyszínén tilos a dohányzás. A verseny ideje alatt a versenyzőknek az alkoholfogyasztás szigorúan tilos. Ezen szabályozás betartását a verseny Rendezői mérőeszköz segítségével folyamatosan ellenőrzik. Az ellenőrzéshez a Rendező biztosít érvényes akkreditálással (kalibrálással) rendelkező, megfelelő digitális mérőeszközt. Az akkreditáló tanúsítvány másolatát mindenki a verseny helyszínén megnézheti. A megengedett határérték 0,3 ezrelék véralkohol szint.

Minden mérésről jegyzőkönyv készül. A jegyzőkönyv a következő adatokat kell, hogy tartalmazza:
1. Mérést végző rendező személy neve, aláírása;
2. Mérést ellenőrző rendező személy neve, aláírása;
3. Ellenőrzött játékos neve és aláírása;
4. Mért érték;
Azon játékosok, akik nem tesznek eleget a szondáztatási felhívásnak, vagy akiknél a szondáztatás során a mért érték a határértéket meghaladja, súlyos fegyelmi vétséget követnek el, mely azonnali kizárást von maga után, a kizárt játékos automatikusan elveszti az előző mérkőzését. A fegyelmi vétségről a Rendező jelentést készít, melyet továbbít a PDC és a DRA felé.

Mindenkinek köszönet a megosztásért!

Comments

comments

Posted in: PDC